UEFA Liga šampiona

Verati bi mogao da napusti PSŽ: Italijanu zasmetale kritike navijača posle ispadanja iz Lige šampiona

komentari (0)

Izvor: Tanjug

16.03.2023 21:21
Verati bi mogao da napusti PSŽ: Italijanu zasmetale kritike navijača posle ispadanja iz Lige šampiona Tanjug/AP Photo/Andreas Schaad

Fudbaler Pari Sen Žermena Italijan Marko Verati razmišlja da na kraju sezone napusti šampiona Francuske, pošto je nezadovoljan situacijom u klubu iz Pariza, prenosi Kalčomerkato.

Verati (30) je ponikao u Peskari, a član je PSŽ-a od 2012. godine. On ima ugovor sa šampionom Francuske do 30. juna 2026. godine.

Italijanski mediji navode da se Verati našao na meti kritika navijača posle eliminacije "svetaca" u osmini finala Lige šampiona od Bajerna. Italijanski fudbaler je odigrao obe utakmice protiv Bajerna, koje je nemački klub dobio 1:0 i 2:0.

"Tenzije u PSŽ-u su povećane pošto je prvak Francuske eliminisan iz Lige šampiona, a brojni igrači su oštro kritikovani. Među njima je i Verati. Italijanskom fudbaleru su zasmetale kritike, pošto je na svakoj utakmici dao sve od sebe. On razmišlja da na kraju sezone napusti klub, ali PSŽ nema nameru da proda italijanskog veznog fudbalera. Čelnici Juventusa prate razvoj situacije, pošto žele da Verati nastavi karijeru u torinskom klubu", navodi Kalčomerkato.

Verati je za PSŽ odigrao 407 utakmica i postigao je 11 golova. Za reprezentaciju Italije nastupio je na 51. meču i tri puta se upisao u strelce.