UEFA Liga šampiona

Grujićeve suze nakon ispadanja: I dalje ne mogu da verujem da lopta nije ušla u gol

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

15.03.2023 00:20
Grujićeve suze nakon ispadanja: I dalje ne mogu da verujem da lopta nije ušla u gol TV Arena sport

Porto je ovosezonsko učešće u Ligi šampiona završio u osmini finala, pošto na svom terenu nije uspeo da savlada Inter. Uspeli su izabranici Simonea Inzagija da sačuvaju prednost iz prvog meča, pošto su u drugom u Portugalu odigrali 0:0.

Srpski reprezentativac, Marko Grujić, pružio je izvanrednu partiju, a u samoj završnici su ga milimetri delili da pošalje meč u produžetke, kada je glavom pogodio prečku.

Međutim, nije imao dovoljno sreće i Inter je prošao dalje. Koliko se samo dao ovoj utakmici, videlo se na kraju, odnosno posle prečke, kada je u suzama ležao na podu:

"Bilo je ovo veoma teško. I dalje boli, razočarani smo. Bili smo bolji tim u drugom poluvremenu, imali smo veći posed, više šansi. I dalje ne mogu da verujem da lopta nije ušla u gol", istakao je emotivni Grujić, pa za zahvalio navijačima:

"Lepo je videti da nas je publika podržala. Osetili su da smo dali sve od sebe i da smo zaista želeli da pobedimo. Atmosfera je bila neverovatna, ali razočarenje je i dalje pristuno", podvukao je srpski vezista.