UEFA Liga šampiona

Uradili smo više nego prošle sezone: Konte nije potpuno nezadovoljan eliminacijom iz Lige šampiona i ne misli da ide

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

09.03.2023 08:18
Uradili smo više nego prošle sezone: Konte nije potpuno nezadovoljan eliminacijom iz Lige šampiona i ne misli da ide Tanjug/AP Photo/Alastair Grant

Frustrirani su navijači Totenhema i ove godine. Klub nije uspeo da obezbedi plasman u četvrtfinale Lige šampiona, igra protiv Milana je bila katastrofalno loša i po ko zna koji put ove sezone se traži smena trenera Antonija Kontea.

Međutim, italijanski stručnjak ne haje mnogo za to. On kaže da je ugovor vezan za klub iz Londona, da ima mnogo obaveza ispred sebe i da ne razmišlja o mogućem odlasku.

"Uvek ista priča. Ne, ne razmišljam o odlasku. Ove godine smo uspeli da se plasiramo u osminu finala Lige šampiona, a prošle smo učešće završili u grupnoj fazo, što znači da smo napravili napredak. On jeste bio mali, ali je ipak napredak", rekao je posle meča Konte i dodao:

"Imam važeći ugovor sa Sparsima i ne razmišljam ni o čemu drugom. Naravno, nije isključeno da klub poželi da ranije raskinemo saradnju, a u tom slučaju ćemo sesti i razgovarati. Što se mene tiče nastavljam da radim kao i do sada".

Ljut je pomalo Italijan bio na novinarska pitanja o njegovom statusu jer smatra da to nije bio pravi trenutak za tu temu.

"Mislim da nije baš u redu da me to pitate odmah posle utakmice s Milanom, jer sam iscrpljen. Nedavno sam imao operaciju i zaista smatram da smo o tome mogli da pričamo drugi put. Ali, nema problema. To je vaš posao. Moj cilj je da podignem Totenhem na još viši nivo i nastavljam da radim u tom pravcu najbolje što umem", rekao je Konte.