UEFA Liga šampiona

Bajčetić oduševljen Modrićem: On je specijalan igrač za mene

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

05.03.2023 16:33
Bajčetić oduševljen Modrićem: On je specijalan igrač za mene Tanjug/AP Photo/Jon Super

Španski fudbaler srpskog porekla, Stefan Bajčetić, istakao je Luku Modrića kao svog fudbalskog uzora.

Talentovani vezista Liverpula je priliku da protiv kapitena Hrvatske prvi put igra imao u osmini finala Lige šampiona, kada je Real Madrid slavio protiv preokreta 5:2 (2:2).

Uprkos teškom porazu "redsa", Bajčetić je zaradio brojne pohvale zbog sjajnog performansa, ali je na njega najveći utisak ostavio upravo Modrić:

"Igrao sam protiv jednog od najboljih vezista na svetu u poslednjoj deceniji, pa naravno da sam učio od njega. Iskustvo koje se stiče na velikim utakmicama je vrlo bitno. Modrić je poseban igrač. Jako je smiren kada ima loptu, ne oseća nikakav pritisak. Ako i krenem u presing na njega, svestan je apsolutno svega oko sebe i to me je najviše impresioniralo. Nadam se da ću jednog dana biti kao on, ali ko zna", rekao je Bajčetić.

On se u poslednje vreme ustalio u startnoj postavi Liverpula, što znači da ga trener Jirgen Klop veoma ceni i veruje u njega:

"Mislim da mu se kod mene dopada intenzitet. Želim da budem intenzivan, ali istovremeno i miran sa loptom", podvukao je Bajčetić.

Revanš meč između Liverpula i Reala zakazan je za 15. mart.