UEFA Liga šampiona

Aleksandar Dragović za TV Arena sport: Ne može ovako da se igra Liga šampiona

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

07.11.2023 23:35
Aleksandar Dragović za TV Arena sport: Ne može ovako da se igra Liga šampiona MN Press

Crvena zvezda je na kraju imala i priliku preko Olajinke da dođe do remija, ali Lajpcig je bio bolji, bio je realan kapiten Aleksandar Dragović. I veoma kritičan, jer ruku na srce crveno-beli su igrali dobro samo pola sata u 90 minuta.

"Zasluženo smo izgubili, mogli smo da gubimo 3:0, 4:0, a možda smo mogli na kraju na sreću da bude i 2:2. Ali, ovako ne može da se igra u Ligi šampiona", rekao je Dragović za TV Arena sport.

Naredni meč u Bernu protiv Jang Bojsa je ključan za crveno-bele, ali će Zvezde, po mišljenju kapitena, morati da odigra mnogo bolje nego do sada.

"Ako budemo igrali kao danas izgubićemo i tamo. Moramo da se dignemo. Ako želimo da uzmemo neki bod ili pobedimo, mora svaki igrač da se probudi i da budemo bolji. Ako hoćemo da osvajamo bodove u Ligi šampiona, svako od nas mora bolje, da bude na sto odsto. I pojedinačno i timski. Ne može da se igra Liga šampiona ako se ne trudimo. Moramo bolje. Danas smo zasluženo izgubili".

Dragović je na kraju istakao da Zvezda nije mnogo toga naučila u prethodna četiri meča.

"Hteli smo da igramo presing a to nismo mogli. Oni su stalno slali loptu u prostor, stvarali šanse. Spasio nas Glazer. Pričamo dva meseca o tome kako treba da igramo, a nismo ništa naučili. Moramo da učimo", kritički je zaključio Dragović.