UEFA Liga šampiona

Članska karta nije prečica za kupovinu ulaznica za Ligu šampiona: Crvena zvezda pušta komplete u slobodnu prodaju

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

18.09.2023 17:45
Članska karta nije prečica za kupovinu ulaznica za Ligu šampiona: Crvena zvezda pušta komplete u slobodnu prodaju MN Press

Već neko vreme navijači Crvene zvezde mogu putem interneta da pazare komplete karata za domaće mečeve Lige šampiona sa Lajpcigom, Jang Bojsom i Mančester sitijem, a od srede će to moći da urade i na klasičan način - na blagajnama stadiona "Rajko Mitić".

Nije poznato koliko je takvih zbirnih ulaznica ostavljeno za slobodnu prodaju, ali je bivši prvak Evrope i sveta obavestio "delije" da će ih biti moguće nabaviti bez dokaza o članstvu u navijačkom klubu crveno-belih, pošto su mnogi prethodno imali tu opciju za olakšavajuću okolnost. 

Onlajn distribucija se tog 20. septembra, a oni koji stanu u red u Ljutice Bogdana na isti dan imaće pravo da kupe najviše četiri kompleta. I to po već objavljenim cenama. 

 

 

"Delijama" su na raspolaganju kompleti za: Sever/Jug: 10,000 dinara (onlajn: 9,500 dinara), Istok: 21,500 dinara (onlajn: 21,000 dinara) i Zapad: 24,500 dinara (onlajn: 24,000 dinara) 

Kako je broj paketa za slobodnu prodaju ograničen, svi koje žele, do srede do 10 časova, mogu da rezervišu svoj paket lično u Servisu za članstvo ili putem telefona servisa. Rezervacije će važiti do 24. septembra, a karte je moguće preuzeti u Servisu za članstvo.

Crvena zvezda podsetila je i svoje navijače da je pored paketa za Ligu šampiona, u prodaji i dalje Premijum sezonska, te da će s njom osim revanša sa Sitijem i ostatka LŠ nastupa moći da gledaju i mečeve u domaćim takmičenjima.