UEFA Liga konferencije

Uvek je teško sa danskim timovima, ali želimo u grupnu fazu: Natho optimista pred dvomeč sa Nordsjelandom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

18.08.2023 08:55
Uvek je teško sa danskim timovima, ali želimo u grupnu fazu: Natho optimista pred dvomeč sa Nordsjelandom MN Press

Fudbaleri Partizana uspeli su ono u šta je malo ko verovao posle poraza u Bakuu - da pred svojim navijačima izađe iz minusa protiv Sabaha, a strelac jednog od golova u regularnom delu revanša trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencije bio je Bibars Natho. 

Vrsni vezista iz Izraela iz slobodnog udarca je poništio prednost Azerbejdžanaca u ukupnom skoru, posle čega je duel otišao u produžetke, da bi bio odlučen tek izvođenjem penala pred 15.000 gledalaca u Humskoj.

"Teška utakmica, takvom smo je učinili rezultatom u prvoj...Energija je bila dobra u oba poluvremena, na kraju smo malo pali, ali to je normalno. Tek smo počeli sezonu, igramo na dva-tri dana. Navijači su bili sjajni. Dali su nam vetar u leđa i to nam je bilo veoma važno, pobedili smo zbog njih. Sjajno je vratiti se i izboriti narednu rundu, to je na kraju najvažnije", objašnjava ofanzivni igrač sredine terena u timu Igora Duljaja

 

 

Nathu nije prvi put, a on veruje ni poslednji, da savlada golmana iz prekida. Ovog puta je "znao" da će nadmudriti golmana. 

"Video sam da je golman pomerio živi zid u stranu. Antić je hteo da centrira, rekao sam mu da ću ja izvesti. Imao sam osećaj, to je to. Dešava se".

Sledi dvomeč plej-ofa sa danskim Nordsjelandom, koji je sinoć eliminisao rumunski FCSB. Prvo 24. avgusta u gostima, a onda zadnjeg dana u mesecu na Topčiderskom brdu. 

"Videćemo. Najpre moramo da se koncentrišemo na ligašku utakmicu u nedelju, a posle ćemo videti. Bićemo spremni. Uvek je teško sa danskim timovima, ali želimo grupnu fazu i uradićemo sve da je se domognemo", reči su Natha u susret duelima sa rivalom sa severa Evrope.