UEFA Liga konferencije

Neizvestan odlazak Partizana u Moldaviju: U Humskoj su spremni na obe opcije

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

14.02.2023 14:30
Neizvestan odlazak Partizana u Moldaviju: U Humskoj su spremni na obe opcije MN Press

Bezbednosna situaciju Moldaviji nije baš najbolja, zvaničnici ove države su odlučili da na kratko zatvore vazdušni prostor, a to i te kako utiče na fudbalere Partizana koji sutra u 11.00 časova treba da krenu put glavnog grada Kišenjeva na utakmicu šesnaestine finala Lige konferencija protiv Šerifa.

Umesto da se u miru spremaju za najvažniji meč u drugom delu sezone, prvotimci tima iz Humske sa neizvesnošću prate dešavanja u nekadašnjoj sovjetskoj republici i još ne znaju da li će ići na put ili ne.

Prema informacijama koje su za TV Arena sport potvrđene u srpskom vicešampionu, za sada je neizvestan odlazak u Moldaviju i u Partizanu su u konstantnom kontaktu sa čelnicima Šerifa, UEFA i državnim organima Srbije.

Situacija u ovoj državi se menja iz časa u čas i veliko je pitanje da li će se ova utakmica uopšte i biti igrana.

Jedna od opcija ulaska u Moldaviju bi bio i odlazak u Rumuniju avionom, pa onda nastavak puta autobusima, ali je veliko pitanje koliko je to prihvatljivo, kako zbog preteranog zamora igrača, tako i zbog neizvesnosti oko eventualnog zatvaranja granica nakon što ekspedicija crno-belih uđe u ovu državu.

Podsećamo utakmica šesnaestine finala Lige konferencija između Šerifa i Partizan planira je bila da se odigra u četvrtak u 21.00 čas (TV Arena 1 Premoium) u Kišninjevu.