UEFA Liga konferencije

Igrači Partizana oprezni i optimistični: Sabah je brza i opasna ekipa, ali želimo da damo gol više

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

09.08.2023 10:52
Igrači Partizana oprezni i optimistični: Sabah je brza i opasna ekipa, ali želimo da damo gol više FK Partizan

Utakmica protiv Vojvodine u Novom Sadu (2:0) dala je polet igračima Parizana pred sutrašnje gostovanje Sabahu u 3. kolu kvalfiikacija za Ligu konferencija (18, TV Arena 1 Premium).

Vidi se to iz svake izjave prvotimaca crno-belih koju su pre odlaska u Azerbejdžan listom isticali da je rival opasan, ali i da sa mnogo samopouzdanja odlaze na ovo gostovanje.

"Svi mi u klubu kao i navijači očekujemo pobedu i prolaz u naredno kolo kvalifikacija za Ligu konferencija. Na nama je da se kroz još jedan trening u Azerbejdžanu i video analizu maksimalno pripremimo za sve ono što nas tamo očekuje. Koliko sam mogao da vidim, oni su veoma dobra ekipa, imaju nezgodnog napadača i desno krilo, ali ne treba da potcenimo ni ostale njihove igrače", poričio je Svetoza Marković, dok je Kristijan Belić dodao:

"Mislim da smo obe uvodne utakmice u Mozzart Bet Superligi odigrali dobro, bez obzira što smo protiv TSC-a remizirali 3:3. Azerbejdžanci jesu kvalitetan tim koji voli da napada i veoma su opasni, ali mi treba da budemo ti koji ćemo da diktiramo šta će se dešavati na terenu".

Sličnog mišljenja je i Danio Pantić koji sa svojih 26 godina iza sebe ima veliki broj ovakvih utakmica i zna kako za njih trba da se spremi.

"Sabah je odličan tim, ima veliki broj stranih igrača koji su veoma brzi, tako da znamo da će biti teško sačuvati gol. Ipak, mi u Azerbejdžan ideme sa ciljem da postignemo pogodak više i moramo da budemo na dobrom nivou ukoliko želimo da to ostvarimo", poručio je Pantić.