UEFA Liga konferencije

Da vidimo gde će Partizan započeti evropski put: Za sada je bliži Azerbejdžanu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

03.08.2023 11:15
Da vidimo gde će Partizan započeti evropski put: Za sada je bliži Azerbejdžanu MN Press

Fudbaleri Partizana su slobodni u 2. kolu kvalifikacija za Ligu konferencija, takmičenje startuju tek od treće runde, a tamo će ih dočekati pobednik dvomeča između ekipa Sabaha i RFS-a koji od 18.00 časova igraju recanš meč u Azerbejdžanu.

Domaći tim ima 2:0 iz prvog susreta i favorit je da narednog četvrtka na svom terenu ugosti beogradskje crno-bele, ali njihov trener Murad Musajev zahteva oprez od svojih igrača.

"Nemamo mi šta da krijemo od Partizana na ovom susretu, jer još nismo obezbedili dvomeč protiv njih. Zato ćemo na utakmici protiv RFS biti maksimalno motivisani da pred našim navijačima ostvarimo dobar rezultat i ostvarimo prolazak u narednu rundu takmičenja", rekao je Musajev i dodao:

"Ovo je za nas istorijski dan, budući da nikada ranije nismo igrali neku evropsku utakmicu na našem stadionu. Želimo da zajedno sa našim navijačima uživamo i pokušamo da eliminišemo ekipu iz Letonije".

Međutim, ni gosti ne žele da se predaju i, kako prenose tamošnji mediji, u Azerbejdžan dolaze sa željom da postignu tri gola i oni budu ti koji će ugostiti Partizan u prvom meču 3. kola kvalifikacija za Ligu konferencija.