UEFA Liga konferencije

Nisam zadovoljan rezultatom, Fener uvek ide na pobedu: Dušan Tadić posle poraza od Olimpijakosa

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

12.04.2024 11:32
Dušan Tadić Tanjug/AP Photo/Thanassis Stavrakis
Dušan Tadić

"Mirisalo" je sve da će Fenerbahče u Atini doživeti pravi debakl, budući da su gosti iz Istanbula već u 57. minutu imali tri gola zaostatka za Pirejcima u prvom meču četvrtfinala Lige konferencija.

Međutim, igrači Fenera su već do 74. minuta uspeli da smanje na 3:2, što se kasnije ispostavilo kao konačan rezultat, a strelac prvog gola za turski tim je bio Dušan Tadić.

Kapiten reprezentacije Srbije kaže da mu je drago što su on i njegovi saigrači uspeli da smanje na prihvatljivih gol zaostatka, ali ističe da nije zadovoljan kako su odigrali.

 

 

"Nikako ne možemo da budemo zadovoljni rezultatom, jer je Fenarbahče klub koji uvek ide na pobedu. Imali smo nekoliko dobrih prilika da povedemo na staru meča, ali smo došli u situaciju da gubimo 0:3. Ipak, sama činjenica da smo uspeli da se vratimo sa ponora je dobar signal i govori nam da u revanšu na našem stadionu moramo da budemo mnogo bolji", rekao je posle meča Dušan Tadić.

Koliko je u dresu Fenera bio odličan Dušan Tadić, toliko je u crveno-beloj opremi domaćeg sastava blistao nekadašnji igrač Partizana, Stevan Jovetić.

"Imali so veliku prednost i žao mi je to je nismo zadržali do kraja, ali ni gol viška nije zanemarljiv. Protiv sebe smo imali izuzetno jakog protivnika, koji ima veoma kvalitetne pojedince. Mislim da smo odigrali dobar meč i imamo razloga da budem optimisti pred revanš za nedelju dana u Istanbulu", rekao je strelac drugog gola za Olimpijakos.