UEFA Liga konferencije

(VIDEO) Stanković za Arenu posle trijumfa u Leskovcu: Tako je u životu, nekad izgubiš, nekad pobediš...

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

30.11.2023 23:31
(VIDEO) Stanković za Arenu posle trijumfa u Leskovcu: Tako je u životu, nekad izgubiš, nekad pobediš... MN Press

Trener Ferencvaroša Dejan Stanković govorio je posle pobede njegovog tima nad Čukaričkim u petom golu grupne faze Lige konferencija - 2:1 (0:1). Srpski tim imao je prednost gola na poluvremenu, da bi mađarska ekipa stigla do preokreta u poslednjih 10 minuta preko Zakarijansena i Pešića.

"Naš odnos prema igri je bio pogrešan na startu. Plan je brzo otišao u kontra smeru. Ali nismo odustajali. Verovali smo i zbog toga smo bili nagrađeni na kraju. Napravili smo nekoliko promena na poluvremenu. Resetovali smo glavu i stigli do velike pobede. Znate kako, u životu nekad izgubiš nekad dobiješ. To je jedan krug koji se pre ili kasnije zatvara. A, kada se zatvara moraš da budeš spreman da reaguješ i eto... Ne znam dal mi se za nešto vraća ili ne. Ali, nikada neću odustajati od borbe... Svaka čast Čukaričkom. Ovoliko mladih igrač... To sam pričao i na konferenciji i ne zbog prijateljstva sa njima. Svaka  im čast i samo neka nastave ovako. To im od srca želim", rekao je Stanković i dodao:

"Poraz Genka u Firenci nam otvara šansu. Ali, moramo da budemo agresivniji, bolji. Angažovaniji od starta do kraja. Imam stvarno talentovanu ekipu. Fokus mora da bude jak. Odnos prema utakmici. Da igramo kao jedna duša. Na tome ćemo svakako raditi", podvukao je strateg Ferencvaroša.