UEFA Liga Evrope

Žemberi za Arenu: Žreb je mogao da bude bolji, rastemo kao klub

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

01.09.2023 14:11
Žemberi za Arenu: Žreb je mogao da bude bolji, rastemo kao klub MN Press

TSC je u četvrtak saznao rivale u Lige Evrope. Ekipa iz Bačke Topole debitovaće u grupnim fazama UEFA takmičenja, a posle dvomeča sa Bragom u kvalifikacijama za Ligu šampiona, neće joj biti nimalo lako u drugom po rangu takmičenja.

Rivali TSC-a su Vest Hem, Olimpijakos i Frajburg. Predsednik kluba Janoš Žemberi smatra da je žreb mogao da bude i bolji za njegov tim.

"Mi smo na početku jednog puta, a da je moglo da bude lakše – moglo je. Svaka grupa je teška, mi ćemo se svakako truditi da napravimo što bolji rezultat. Žao mi je što nismo dobili barem jednu ekipu iz istočne Evrope. Olimpijakos smo videli nedavno, Vest Hem je pobednik Lige konferencija, Frajburg iz trećeg šešira… stvarno nije lako. Mi smo na početku stvaranja nečega i trudićemo se da nekako pošteno i hrabro sve ovo prebrodimo", rekao je prvi čovek TSC-a.

Vicešampion Srbije je već imao vatreno evropsko iskustvo protiv Brage.

"Jako puno su nam značile utakmice sa Bragom. Mi nemamo to međunarodno iskustvo, ni organizaciono, a ni kao ekipa. Stičemo iskustvo i vremenom ćemo izgledati sve bolje", rekao je Žemberi.