UEFA Liga Evrope

Docić pred Olimpijakos: Da pokažemo ono što nismo u prvoj utakmici

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

30.08.2023 19:10
Docić pred Olimpijakos: Da pokažemo ono što nismo u prvoj utakmici MN Press

Fudbaleri Čukaričkog će u četvrtak od 20.00 (TV Arena 2 Premium) na novom stadionu u Leskovcu dočekati Olimpijakos u revanš utakmici kvalifikacija za Ligu Evrope.

Prvi duel u Pireju završen je rezultatom 3:1 u korist domaćina, a sada "brđanima" treba trijumf od minimum dva gola razlike kako bi obezbedili produžetke.

Kapiten ekipe sa Banovog brda, Marko Docić, izneo je svoje utiske pred revanš:

"Stvar je vrlo jasna. Nemamo preterano dobar rezultat. Znamo protiv koga igramo, stariji smo za jendu utakmicu. Nadam se da ćemo da ispravimo greške i igramo bolje. Nećemo smeti da se zalećemo. Protivnik je u prvoj utakmici pokazao da je opasan. Raduje me atmosfera u ekipi, saigrači žele da pokažu ono što nisu u prvoj utakmicu", rekao je Docić na konferenciji za medije.

 

 

Kapiten Čukaričkog je u Pireju na teren ušao u drugom poluvremenu:

"Nisam ni ja u nekom najboljem ritmu. Sada svako mora da bude na vrhuncu forme. Olimpijakos je ekipa koja ne prašta ništa. Od trenera zavisi da li ću da počnem utakmicu. Nadam se da ću da igram od početka", istakao je Docić.

Za kraj, otkrio je na čemu on i njegovi saigrači baziraju optimizam:

"Strah je uticao u prvih 15 minuta. Cele nedelje smo pričali da moramo da izdržimo taj prvi nalet. Desilo se ono čega smo se plašili. Kako je utakmica odmicala, hvatali smo ritam. Postigli smo gol, možda smo mogli još jedan", podvukao je kapiten.