UEFA Liga Evrope

Stefan Leković na meti nekoliko Bundesligaša: Nemci nude četiri miliona evra?

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

26.07.2023 19:45
Stefan Leković na meti nekoliko Bundesligaša: Nemci nude četiri miliona evra? MN Press

Fudbaler Crvene zvezde Stefan Leković mogao bi da nastavi karijeru u Nemačkoj. Kako prenose tamošnji mediji, u igri za potpis defanzivca su tri velika kluba, Bajern Minhen, Borusija Dortmund i Lajpcig, a navodno je zainteresovan i Mančester siti.

Prema navodima nemačkih medija, Pep Gvardiola nudio je četiri miliona evra za Lekovića, koga je planirao da pošalje na pozajmicu u Francusku, ali je ovaj transfer stopiran, zbog odlaska Stefana Erakovića u Zenit.

Sada su se javila još tri Bundesligaša i pitanje hoće li Leković ostati u Beogradu naredne sezone. Pod ugovorom je sa Zvezdom do 2025. godine, ali ima i opciju produžetka saradnje na još 12 meseci.
 

Podsetimo, šampion Srbije je do sada prodao Erakovića, Aleksandra Pešića i Petra Stanića, a pored Lekovića, Barak Bahar na raspolaganju u odbrani ima Aleksandra Dragovića, Uroša Spajića, Nemanju Milunovića i Miloša Degeneka.

Leković igra za Zvezdu od 2022. godine. Jedne sezone bio je na pozajmici u Grafičaru, a u dresu crveno-belih upisao je 12 nastupa uz jedan postignut gol. Njegova vrednost procenjena je na četiri miliona evra, baš onoliko koliko su navodno nudili nemački klubovi za njegov potpis.