UEFA Liga Evrope

Leo Mesi raspalio maštu Argentincima: Kraj reprezentativne karijere? Bog će odlučiti

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

12.07.2023 19:55
Leo Mesi raspalio maštu Argentincima: Kraj reprezentativne karijere? Bog će odlučiti Tanjug/AP Photo/Ng Han Guan

Lionel Mesi razgovarao je sa argentinskim novinarima, uoči potpisivanja ugovora sa Interom iz Majamija, a tema je razgovora bila je reprezentativna karijera, odnosno kada planira da okočna istu.

Nekadašnji fudbaler Barselone i Pari Sen Žermena osvojio se sa "gaučosima" brojne trofeje, a najvažniji, pehar namenjen šampionu sveta, popularnu "boginju", podigao je prošle sezone u Kataru, pa je argentinske novinare zanimalo da li će možda ostati sa nacionalnim timom i za predstojeći Mundijal, koji se igra za tri godine.

"Kada uspete sve da osvojite, jedino vam preostaje da uživate u vašim dostignućima. Što se moje reprezentativne karijere tiče, ne znam kada ću je tačno okončati. Mislim da će se to dogoditi kada bude trebalo, a Bog će reći kada taj trenutak dođe", rekao je 36-godišnji Mesi i dodao:

"Logično, zbog mojih godina, siguran sam da će to biti uskoro. Ali ne znam tačno kada će biti pravo vreme. Razmišljam o svakodnevnom uživanju u svemu lepom. Nije bilo lako proći kroz sve izazove poslednjih godina u reprezentaciji. Imali smo sreću da budemo šampioni sveta i da osvojimo Kopa Ameriku", rekao je Mesi.

Argentinski fudbaler trenutno se nalazi u Majamiju, gde će ovih dana ozvaničiti saradnju sa lokalnim Interom, a prema ovim izjavama, moguće je da ćemo ga gledati i na predstojećem Svetskom prvenstvu. Tada bi igrao za Argentinu u 39. godini, a takmičenje će se održati u Kanadi, Meksiku i Sjedinjenim Američkim Državama.