UEFA Liga Evrope

Da li je na pomolu rastanak Nemanje Matića i Rome? Murinjov čovek od poverenja u prošlom vremenu pričao o "vučici"

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

01.06.2023 20:42
Da li je na pomolu rastanak Nemanje Matića i Rome? Murinjov čovek od poverenja u prošlom vremenu pričao o "vučici" Guliver/REUTERS/Bernadett Szabo

Roma je u sredu uveče izgubila finale Lige Evrope, a Nemanja Matić se dan posle poraza od Sevilje na peterce, oglasio na društvenim mrežama, zadavši navijačima rimskog kluba i medijima zadatak da raščivijaju da li je tom objavom najavio rastanak sa "vučicom".

Nemalo njih shvatilo je da čovek od poverenja trenera Žozea Murinja, iz ranijih klubova, pakuje kofere i sprema se za novu destinaciju u karijeri, provedenoj u Engleskoj, Portugalu i Slovačkoj, jer on ili klub ili obe strane ne planiraju produženje ugovora u trajanju od jedne godine, potpisanog prošlog juna. 

"Dali smo sve, borili smo se do samog kraja. Na kraju, lutrija je odlučila. Nosio sam ovaj dres sa ponosom, hvala vam "Gialorossi" za svu ljubav", napisao je 34-godišnjak iz okoline Uba. 

Bivši reprezentativac Srbije došao je u Romu iz Mančester junajteda, posle isteka saradnje sa "crvenim đavolima", a pre toga je zaustavljao rivalske napade kao član Čelsija, Benfike i Košica.