UEFA Liga Evrope

Neveš pred vratima Barselone: Katalonci naši zamenu za Busketsa

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

29.05.2023 16:03
Neveš pred vratima Barselone: Katalonci naši zamenu za Busketsa Tanjug/AP Photo/Rui Vieira

Fudbaler Vulverhemptona Ruben Neveš nalazi se na pragu prelaska u Barselonu, javljaju portugalski mediji. Kako se navodi, vezista i čelnici "blaugrane" dogovorili su sve uslove saradnje i očekuje se da će Portulagac potpisati ugovor ugovor na četiri sezone.

Prema pisanjima portugalske "A Bole", ceo transfer vredan je oko 30 miliona evra, a u dogovoru dva kluba, u paket je uključen i Ansu Fati, koji će navodno provesti narednu sezonu u Vulverhemptonu na pozajmici. Talentovani fudbaler već neko vreme nije u planovima Ćavija Ernandeza, pa se spekuliše da će ga Katalonci poslati u Premijer ligu iduće godine na "kaljenje".

 

 

Portugalski mediji naveli su da će Neveš doći u Barselonu u zamenu za Serhija Busketsa, koji će izvesno napustiti "Kamp Nou" ovog leta posle punih 15 godina! Ruben Neveš je u Vulverhempton stigao 2017. godine iz Porta za 17 miliona evra.  Ove sezone odigrao je 40 utakmica i zabeležio šest pogodaka.

Odličnim partijama skrenuo je ove sezone pažnju brojnih velikana iz Premijer lige, gde su najzagriženiji bili Mančester junajted, Čelsi i Liverpul, ali se prema svemu sudeći, Neveš okrenuo Barseloni.