UEFA Liga Evrope

Kuman ne veruje u povratak Mesija: Bivši trener Barselone vidi Argentinca u Saudijskoj Arabiji ili SAD

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

14.05.2023 16:11
Kuman ne veruje u povratak Mesija: Bivši trener Barselone vidi Argentinca u Saudijskoj Arabiji ili SAD Tanjug/AP Photo

Bivši trener fudbalera Barselone, Ronald Kuman, ne smatra realnim da Lionel Mesi posle iznuđene i neslavne epizode u Pari Sen Žermenu, ovog leta, ponovo obuče dres Barselone. Suprotno sve brojnijim glasovima iz krugova bliskih klubu sa "Kamp Noua", odnosno manje, više poznatim željama čelnika katalonskog giganta da vrate fantastičnog Argentinca, nedugo nakon njegovog odlaska usled finansijskih problema Barselone.

Holandski stručnjak ga pre vidi na nekoj od adresa van Evrope i ima svoje argumente za pomenutu tvrdnju. I navodi određene ljude u bliskim relacijama sa zvanično najboljim fudbalerom sveta na prošlogodišnjem Svetskom prvenstvu. 

 

 

"Laporta želi da zadrži svoj imidž, jer je poznat kao čovek koji je pustio Mesija. Mislim da se Mesi neće vratiti u Barselonu. Otići će Buskets, neće ostati Alba, a njih trojica su dobri prijatelji. Neću se iznenaditi ako zajedno odu u Majami ili Saudijsku Arabiju", izjavio je Kuman za ESPN. 

Argentincu ističe ugovor sa PSŽ-om na kraju sezone, a ni ofanzivac odrastao u Barseloni ni gazde prebogatih "svetaca" nisu zainteresovani za produžetak saradnje. Šta više, rastaće se u zategnutim odnosima, kojima smo svedočili poslednjih dana.