UEFA Liga Evrope

Navijači, izvinite, bilo je nedopustivo loše: U Liverpulu svesni blamaže koju su doživeli od Atalante

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

12.04.2024 10:17
Fudbaleri Liverpula Tanjug/AP Photo/Jon Super, File
Fudbaleri Liverpula

Fudbaleri Atalante postali su jedini klub uz Real Madrid koji je na "Enfildu" slavio 3:0 u nekoj evropskoj utakmici, a zbig toga se svaki fudbler Liverpula stidi.

Isto osećanje ima i trener Jirgen Klop koji je odmah posle utakmice izjavio da je izdanje njegovih igrača u duelu protiv tima iz Bergama bilo nedopustivo loše.

"Odigrali smo jako lošu utakmicu i savsim zasluženo smo poraženi. Ne znam šta se dogodilo, nismo bili na očekivanom nivou i jedino što mogu je da čestitam rivalu na pobedi", utučen je posle meča bio nemački stručnjak.

 

 

Ništa manje samokritičan nije bio ni holandski internacionalac Virdžin van Dijk koji je priznao da se ne seća kada su on i njegovi saigrači odigrali tako loše.

"Izdanje protiv Atalante je bilo ispod svakog podnošljivog nivoa. Pravili smo mnogo grešaka, što individualnih, što kolektivnih i bukvalno sve što je moglo da krene po zlu je krenulo. Razočarani smo svi i želeo bih da se izvinim navijačima. Trudićemo se da ispravimo stvari koliko god je to moguće", rekao je Holanđanin.

Priliku da se iskupe fudbaleri Liverpula će imati već sledeće nedelje kada je u Bergamu na programu revanš meč četvrtfinala Lige Evrope, ali sa formom u kojoj se trenutno nalaze teško da će im to poći za rukom.