UEFA Liga Evrope

Ten Hag ne menja stav posle Liverpula: Bruno Fernandeš ostaje zamenik kapitena Junajteda

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

08.03.2023 14:43
Ten Hag ne menja stav posle Liverpula: Bruno Fernandeš ostaje zamenik kapitena Junajteda Tanjug/AP Photo/Jon Super, File

Bruno Fernandeš ostaje zamenik kapitena Mančester junajteda, to je danas potvrdio i trener ovog kluba Erik ten Hag. Posle debakla od Liverpula i istrijske sramote (0:7), legendarni kapiteni "crvenih đavola" Roj Kin i Geri Nevil su kritikovali Portugalca zbog "sramotnog ponašanja" na derbiju, mahanja rukama, traženja izmene...

Istrpeo je Bruno Fernandeš sve to, a ni Erik ten Hag nije poslušao Nevilov savet da "promeni kapitena".

"Bruno definitivno ostaje zamenik kapitena Harija Megvajera. On igra sjajnu sezonu, ima značajnu ulogu u svim našim dostignućima. Inspiracija je za tim, a svi mi pravimo greške i učimo iz njih. Ja sam naučio lekciju, a i on je. Niko nije savršen, svi grešimo. Bruno je veoma inteligentan čovek, raduje nas što je u našem timu i ostaje kapiten kad Megvajer ne igra", rekao je Ten Hag.

Junjated sutra očekuje prvi duel osmine finala Lige Evrope protiv Betisa. Debakl sa "Enfilda" je analiziran i ostavljen u arhivi.

"Mi smo svi u istom brodu, pobeđujemo i gubimo kao tim. Napravili smo brljotinu u nedelju, na nama je da se nosimo sa tim i da idemo dalje. Nadamo se da ćemo već sutra biti na starom nivou", rekao je Ten Hag.

 

 

Markus Rašford je golovima nosio Junajted ove sezone. I on se na pres konferenciji osvrnuo na poraz od Liverpula.

"Sama utakmica Juvenjte-Liverpul je jedinstvena. Nema veze ko je u kakvoj formi, ko je gde na tabeli. Sve se odvija na terenu. Imao sam šansu na 0:0, stvorili smo na 0:1 još neke situacije i verovali smo da u nastavku možemo do dobrog rezultata. A, onda su oni uzeli meč u svoje ruke i desilo se što se desilo. Glupost je da smo se predali. Jesmo bili neroganizovani, loše smo komunicirali, ali smo pokušali da se vraćamo...Moramo da se resetujemo, to je jedino što nam je preostalo jer ništa drugo ne možemo da promenimo. Mi smo pritsli dugme za reset, koncentracija tima je samo na sutrašnji duel sa Betisom", rekao je Rašford.