UEFA Liga Evrope

Borjan iskren: Rano primljen gol nas je poremetio

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

03.11.2022 12:40
Borjan iskren: Rano primljen gol nas je poremetio Facebook/FK Crvena zvezda

Milan Borjan je godinama stub uspeha Crvene zvezde, ali loša procena leta lopte u 5. minutu proizvela je i vodeći gol Monaka.

Branio je kapiten u nastavku šta je bilo do njega:

"Dobro smo se pripremali za meč, ali rano primljen pogodak nas je poremetio, uz to, Monako je veoma kvalitetna ekipa, brza, jaka. Nama je baš brzina falila danas, kao i da povežemo par pasova u ofanzivi, dok smo u odbrani primali golove na naše greške i tu počinjem od sebe. Žao mi je što nismo prošli dalje, ali sad je fokus na prvenstvu i kupu, jer želimo da i treću godinu u nizu osvojimo duplu krunu", počeo je Borjan. 

Poništen gol Pešića je svakako loše uticao na ekipu, smatra i reprezentativac Kanade.

"VAR ubija fudbal, strast, energiju, radost, ali šta da se radi, bio je ofsajd. Sigurno da bi nam taj gol dao dodatnu energiju, ali danas nije bio naš dan. Nastavljamo dalje..."

Navijači se nisu predavali do kraja, bodrili su tim i u Kneževini.

"Znamo koliko su veliki naši navijači i na koji način nas podržavaju. I kada pobeđujemo i kada gubimo, oni su tu da budu naš 12. igrač i hvala im na podršci. Znam da su večeras prevalili dalek put i žao mi je što im nismo vratili pobedom. Imamo još tri utakmice do pauze, i pokušaćemo ponovo da ih obradujemo duplom krunom", podvukao je Borjan.