UEFA Liga Evrope

Mislili smo da možemo do preokreta: Pešić utučen posle poraza

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

03.11.2022 17:00
Mislili smo da možemo do preokreta: Pešić utučen posle poraza MN Press

Da mu na intervenciju iz VAR sobe nije poništen gol za 2:3, fudbaleri Crvene zvezde su mogli da dođu i do potpunog preokreta u susretu protiv Monaka (1:4), smatra Aleksandar Pešić.

Centarfor crveno-belih je nakon susreta u Monte Karlu govorio za TV Arena sport i tom prilikom rekao da ih je upravo taj poništen gol presekao na putu da ostvare bolji rezultat.

"Nismo dobro ušli u meč, primili smo gol na startu, kasnije i taj drugi, što nas je malo saseklo. Da moj gol nije bio poništen mislim da smo mogli da se vratimo u meč. Ne samo da izjednačimo, nego i da stignemo do preokreta, zašto da ne. Međutim, to je bila odluka sudije, mi smo pali nakon toga i primili smo još jedan gol", rekao je Pešić.

Napadač aktuelnog šampiona Srbije jeste utučen zbog eliminacije iz Evropre, ali je svestan da nema mnogo vremena za tugovanje, jer na "Marakani" žele da odbrane šampionsku titulu.

"Okrećemo se domaćim okvirima i za nas su sad prioritet Mozzart Bet Superliga i Kupa Srbije, jer želimo da odbranimo oba trofeja i osvojimo oba trofeja", rekao je Pešić