UEFA Liga Evrope

Razočaran sam porazom, trebalo je da više verujemo: Žarko Lazetić žali što nije potrajalo vođstvo TSC u Londonu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

21.09.2023 23:39
Razočaran sam porazom, trebalo je da više verujemo: Žarko Lazetić žali što nije potrajalo vođstvo TSC u Londonu MN Press

Fudbaleri TSC-a ućutkali su golom Petra Stanića navijače Vest Hema, kada su svojim vođstvom šokirali "čekićare" u meču prvog kola Lige Evrope, ali nisu do kraja ostali na nogama. Domaćin je okrenuo vodu na svoju vodenicu.

Međutim, ekipa iz Bačke Topole ostavila je snažan utisak na svom debiju u grupnoj fazi jednog UEFA takmičenja, toliko da su mnogi u taboru srpskog vicešampiona sa osmehom prihvatili poraz. Ne i trener Žarko Lazetić. 

"Razočaran sam porazom, imali smo dobru priliku da postignemo nešto više. Oni imaju veliki kvalitet prilikom prekida, Vord Praus šalje loptu gde želi. Igrali smo sa malo nižom postavom, jer smo videli da oni sa loptom nisu baš organizovana ekipa. Za nas je bilo važno da ne igraju Paketa, Vord Praus i Antonio. Na kraju su dvojica počela meč, ušao je Antonio. Sad su svi nešto ozareni, ali ja sam razočaran. Imali smo dobru priliku, trebalo je da verujemo više. Kao posle vođstva. Odlično smo branili prekide u prvom poluvremenu, ali je ušao Antonio. Bili smo onda još niži", rekao je Žarko Lazetić za TV Arena Sport.