Superliga Srbije

Superliga Srbije na TV Arena sport: Zvezda protiv Pazara traži iskljupljenje za poraz od Voždovca u prošlom kolu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

02.09.2023 11:40
Superliga Srbije na TV Arena sport: Zvezda protiv Pazara traži iskljupljenje za poraz od Voždovca u prošlom kolu Facebook/FK Crvena zvezda

Posle minimalne pobede TSC-a nad Radnikom u Surdulici, nastavlja se šesto kolo MozzartBet Superlige, a današnji program obeležiće utakmica između Crvene zvezde i Novog Pazara, koju od 20 časova možete gledati na TV Arena 1 Premium.

Osim susreta na stadionu "Rajko Mitić", na našim kanalima imaćete priliku da pratite još tri utakmice domaćeg prvenstva.  Od 18 časova sastaju se Napredak i Voždovac u Kruševcu (A1P), a u nešto kasnijem terminu očekuju nas susreti Javora i Radničkog iz Niša (20:00, Arena sport 4), odnosno Vojvodine i Radničkog 1923 (21:00, Arena sport 3).

Centralni događaj će se ipak održati u Beogradu, gde će aktuelni šampion protiv Pazaraca pokušati da popravi sliku pred svojim navijačima nakon poraza od Voždovca (3:2) u prošlom kolu. Prvog prvenstvenog, nakon 699 dana... Poslednji poraz pre toga Zvezda je doživela 27. oktobra od Radnika, kada su Surduličani slavili 2:1 golovima Miloša Spasića i Viktora Lukića, dok je jedini pogodak za crveno-bele tada postigao El Fardu Ben.

"Uvek skautiramo protivnika i znamo sve o njemu. Potrudili smo se da i pred utakmicu sa Novim Pazarom prikupimo sve neophodne informacije. Najbitnije je da se fokusiramo na našu igru i ono što mi želimo. Potrebne su određene promene i adaptacije, jer su i protivnici drugačiji, igrači će biti spremni za meč. Novi Pazar ima dosta igrača od kojih preti opasnost, naročito u napadu. Međutim kad utakmica počne svaki igrač koji se nalazi na terenu može da se izdvoji, zato smo se u pripremi utakmice fokusirali na čitav tim", rekao je trener Crvene zvezde Barak Bahar uoči meča sa Novim Pazarom.

Mozzart Bet Superliga Srbije, 6. kolo

Petak

Radnik - TSC 0:1 (0:1)
/Stojić 45+1)

Subota

Napredak - Voždovac 18.00 (TV Arena 1 Premium)
Crvena zvezda - Novi Pazar 20.00 (TV Arena 1 Premium)
Javor - Radnički Niš 20.00 (TV Arena sport 4)
Vojvodina - Radnički 1923 21.00 (TV Arena sport 3)

Nedelja

Mladost - Spartak 19.30 (TV Arena sport 10)
IMT - Partizan 20.00 (TV Arena 1 Premium)

Ponedeljak

Železničar - Čukarički 19.00
 

 

Standings provided by Sofascore