Superliga Srbije

Bahar pred Novi Pazar: Podrška je izuzetno važna ekipi, naročito posle utakmice protiv Voždovca

komentari (0)

Izvor: tanjug

01.09.2023 18:25
Bahar pred Novi Pazar: Podrška je izuzetno važna ekipi, naročito posle utakmice protiv Voždovca MN Press

Trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar izjavio je danas, pred utakmicu sa Novim Pazarom, da je njegovom timu važna podrška na svakoj utakmici.

Utakmicu šestog kola Superlige Srbije, koju će fudbaleri Crvene zvezde odigrati protiv Novog Pazara u subotu od 20 časova, obeležiće i 60. rođendan stadiona "Rajko Mitić".

"Uvek skautiramo protivnika i znamo sve o njemu. Potrudili smo se da i pred utakmicu sa Novim Pazarom prikupimo sve neophodne informacije. Najbitnije je da se fokusiramo na našu igru i ono što mi želimo. Potrebne su određene promene i adaptacije, jer su i protivnici drugačiji, igrači će biti spremni za meč", istakao je Bahar.

Stručni štab Crvene zvezde je detaljno analizirao predstojećeg protivnika.

"Novi Pazar ima dosta igrača od kojih preti opasnost, naročito u napadu. Međutim kad utakmica počne svaki igrač koji se nalazi na terenu može da se izdvoji, zato smo se u pripremi utakmice fokusirali na čitav tim", konstatovao je Bahar.

Siguran je strateg "crveno-belih" u veliku podršku na utakmici protiv Novog Pazara.

"Podrška je izuzetno važna ekipi, naročito posle utakmice protiv Voždovca koju smo izgubili. Bili smo uznemireni i ljuti, međutim navijači koji su nam pevali i pružili sjajnu podršku su pomogli da se oraspoložimo. Poraz je nešto što može da se desi, svakako da niko nije bio srećan kada se dogodio, ali pred nama je nova utakmica na kojoj ćemo moći da popravimo rezultat iz prethodnog kola", kazao je Bahar. 

Osvrnuo se Barak Bahar i na duel protiv Voždovca. 

"Analizirali smo utakmicu. Glavni problem je bio što nismo otvorili meč na željeni način, počev od nas iz stručnog štaba pa sve do igrača. Nismo odradili presing onako kako to inače radimo, bili smo spori u napadima, kretnja nije bila na zadovoljavajućem nivou i to je ono na čemu smo radili tokom cele nedelje kako bi bili bolji već u subotu", izjavio je trener Crvene zvezde.

Izraelski stručnjak je istakao da će u narednom periodu biti vremena za analizu protivnika u grupnoj fazi. 

"Još je rano da pričamo o utakmicama Lige šampiona. Ispratili smo žreb, izuzetno smo uzbuđeni, ali nas pre tih mečeva očekuju još dva prvenstvena duela. Ne želim u ovom momentu da govorim o tome kako ćemo igrati u Ligi šampiona. Posle izgubljene utakmice prošlog vikenda imamo priliku da popravimo utisak i fokus je samo na meču protiv Novog Pazara", zaključio je Bahar.