Superliga Srbije

Igor Duljaj fokusiran na duel sa Nišlijama: Ni reč o Sabahu pre Radničkog, poražen si samo kad se predaš

komentari (0)

Izvor: Tanjug

12.08.2023 16:46
Igor Duljaj fokusiran na duel sa Nišlijama: Ni reč o Sabahu pre Radničkog, poražen si samo kad se predaš MN Press

Šef stručnog štaba Partizana Igor Duljaj govorio je na konferenciji za medije pred utakmicu trećeg kola Superlige Srbije protiv Radničkog iz Niša, koja se od 19:30 časova (Arena 1 Premium) igra sutra u Humskoj.

Trener crno-belih na startu je izjavio da je utakmica protiv Sabaha na međunarodnoj sceni arhivirana.

"Za nas u ovom trenutku postoji samo Radnički, o Sabahu nećemo da pričamo dok ne prođe meč sa Nišlijama. Pobeda je jedini cilj, neće nam biti lako, videćete da ovaj tim drugačije izgleda sa i bez podrške i pozivam navijače da nas podrže", rekao je trener Partizana.

Ko god kupi kartu za utakmicu protiv Radničkog, može besplatno da gleda revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencije protiv azerbejdžanskog Sabaha u četvrtak. Naravno, sa istom ulaznicom.

"Čeka nas rival koji je izgubio obe utakmice, to je opasno, može da nas zavara, doveli su perspektivnog trenera , ali najvažnije je kako ćemo mi da izgledamo. Od igrača ću tražiti da budu maksimalmo motivisani i da od prvog minuta vršimo agresivni presing", rekao je Duljaj i dodao:

"Znam da sam došao u najtežem trenutku, ne tražim alibi, nije me sramota, meni je čast da budem trener Partizana i otići ću onog trenutka kada budem dao poslednji atom snage, istakao je Duljaj i otkrio da će prvi put na utakmicu doći njegova majka, kao i najbolji prijatelj njegovog pokojnog oca, koji je zvezdaš i navijaće za "dobar fudbal".

"Poražen si samo kad se predaš, a ja se ne predajem. Verujem u ove momke i to je jedini put da bismo opstali. Napraviću jednu ili dve izmene, kroz utakmice se najbolje ulazi u formu. Umor, dug put i vlažnost vazduha ne priznajem".

Duljaj je rekao da mu je problem pošto na raspolaganju ima samo tri štopera, kao i da će od uprave tražiti pojačanje na krilnoj poziciji. "Radnički je sada za nas derbi, posle dva teška gostovanja, odigrali smo dobro i podrška nam mnogo znači. A posle Radničkog možemo da priđamo o Sabahu", poručio je Duljaj.