Superliga Srbije

Batak pred Partizan: Ako Vojvodina igra kao protiv APOEL-a uveren sam u uspeh

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

04.08.2023 15:58
Batak pred Partizan: Ako Vojvodina igra kao protiv APOEL-a uveren sam u uspeh MN Press

Vojvodina je kratko potrajala u Evropi, dva poraza od APOEL-a stavili su tačku na ovosezonske želje u Ligi konferencija, a utisak je različit ako pitate navijače i trenera radoslava Bataka. Prvi su smatrali da je moglo i moralo bolje, struka je bila zadovoljna sem grešaka kod primljenih golova...

Nemaju "lale" mnogo vremena za analizu jer u nedelju od 19.00 časova (TV Arena Pemium 1) na "Karađorđe" u drugom kolu Mozzart bet superlige stiže Partizan. Duel sa Zvezdom na startu je prošao rezultatski loše (0:5), Batak veruje da se slično neće ponoviti u nedelju.

"Utakmica sa Partizanom dolazi u delikatnom trenutku, ali od prvog meča otkad smo došli u klub, imali smo težak raspored. Posle ove utakmice protiv APOEL-a još više sam uveren u uspeh, ukoliko budemo ponovili igru iz prvog poluvremena. Partizan je jači u odnosu na prošlu sezonu i dovođenjem napadača Mateusa i desnog krila Severine, uz igrače koji su tu odranije, za nijansu su kvalitetniji tim. Ako budemo u meč ušli dobro energetski kao i juče, verujemo da možemo da ostvarimo pobedu", rekao je trener Vojvodine Radoslav Batak na konferencije za medije.

Zvižduci pojedinim igračima na jučerašnjem meču, kao i priče o eventualnoj smeni na klupi, nisu poremetili trenera, a ni atmosferu.

"Predsednik je sa članovima Upravnog odbora došao na trening da nam da podršku. Prepoznali su da smo dali maksimum i da smo igrali protiv jedne ozbiljne ekipe, koja je je pre nekoliko sezona izbacila i Partizan i Zvezdu. APOEL ima veliki broj trofeja, malo smo prenebregli tu činjenicu, a mi smo dominirali u prvom poluvremenu. To je rekao i trener APOEL-a Sa Pinto".

 

 

Vojvodina je pretrpela sva tri poraza na startu sezone. 

"APOEL i Zvezda su kvalitetne ekipe, a mi smo imali pehove kod primljenih golova u tim mečevima. To su bile posledice nespretnih okolnosti. Protiv Zvezde smo sami sebi dali gol, protiv APOEL-a je dosuđen penal za koji se ispostavilo da nije postojao, jer se lopta od noge odbila u ruku. Međutim, ne tražimo alibi. Pritisak postoji, ali je takmičarski. To sam rekao igračima i pred APOEL. Pristup mora da bude pravi i da igramo igru koju smo i igrali, a to je dinamično i ofanzivno. Rekao sam im da će se i posle APOEL-a igrati fudbal i da ćemo opet tražiti pobedu, koja nije moranje, nego naša želja", rekao je Batak.