Superliga Srbije

Mozzart Bet Superliga na TV Arena sport: TSC u Nišu pred istorijski meč u kvalifikacijama za Ligu šampiona

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

03.08.2023 12:58
Mozzart Bet Superliga na TV Arena sport: TSC u Nišu pred istorijski meč u kvalifikacijama za Ligu šampiona MN Press

Zamolili su čelnici TSC-a kolege iz niškog Radničkog da se utakmica 2. kola Mozzart Bet Superlige odigra ranije kako bi imali dovoljno vremena da se spreme za istorijski meč kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Brage u utorak u Portugalu, Nišlije su im izašle u susret i taj meč je na programu od 17.55 časova na "Čairu" (TV Arena 1 Premium).

Domaći sastav u taj duel ulazi nakon neuspeha protiv Čukaričkog (0:2) na startu takmičenja, dok je tim iz Bačke Topole u izuzetno zanimljivoj utakmici podelio po bod u susretu sa Partizanom (3:3).

"Očekuje nas rival koji će biti predstavnik Srbije u grupnoj fazi UEFA takmičenja. Sama ta činjenica dovoljno govori o njihovom kvalitetu, snazi i organizovanosti. Svakog protivnika respektujemo, ali samo do sudijskog zvižduka i početka utakmice, to stalno ponavljam i razgovaram sa igračima. Ukoliko ponovimo našu igru od 20. minuta do kraja meča sa Čukaričkim, verujem da pobeđujemo", kaće trener domaćeg tima Nikola Trajković, dok Žarko Lazetić sa klupe gostiju poručuje:

"Dobro smo proučili njihove utakmice i vidimo ideju i promenu sistema. To je sada neki drugačiji, agresivniji Radnički. Definitivno protivnika mnogo respektujemo i znamo kakav individualni kvalitet imaju njihovi igrači. Ne sumnjamo da nas čeka zahtevna utakmica ali verujem da smo spremni za nju i da ćemo na krilima prošlog kola imati dobar zamah za sutrašnji meč".

Mozzart Superliga, 2. kolo

Četvrtak, 3. avgust

Radnički Niš - TSC 17.55 (TV Arena 1 Premium)

Subota, 5. avgust

Javor - Novi Pazar 18.00 (TV Arena 1 Premium)
Železničar - Mladost 20.00 (TV Arena 3 Premium)
Crvena zvezda - Napredak 20.05 (TV Arena 1 Premium)

Nedelja, 6. avgust

Radnički 1923 - Čukarički 17.00 (TV Arena 1 Premium)
Vojvodina – Partizan 19.00 (TV Arena 1 Premium)
IMT - Voždovac 21.00 (TV Arena 1 Premium)

Ponedeljak, 7. avgusta

Radnik - Spartak 18.00 (TV Arena 1 Premium)

 

Standings provided by Sofascore