Superliga Srbije

Žarko Lazetić obazriv pred Radnički: Čeka nas tradicionalno neugodno gostovanje u Nišu

komentari (0)

Izvor: Tanjug

02.08.2023 20:00
Žarko Lazetić obazriv pred Radnički: Čeka nas tradicionalno neugodno gostovanje u Nišu MN Press

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić izjavio je pred utakmicu sa Radničkim iz Niša, da njegov tim očekuje zahtevna utakmica i protivnik koji je agresivniji nego prošle sezone.

Fudbaleri TSC-a u četvrtak od 17.55h gostuju u Nišu ekipi Radničkog u 2. kolu Superlige.

"Zadovoljan sam kako smo izgledali protiv Partizana, iako ima dosta prostora za napredak jer je odigrano tek prvo kolo. Obzirom na protivnika, tok utakmice i to kako smo došli do boda moramo biti zadovoljni. Raspored nam nije lagan i spremamo se za predstojeće tradicionalno teško gostovanje u Nišu", istakao je Lazetić.

Šef stručnog štaba TSC-a je naglasio da Radnički ima odličan tim, predvođen trenerom za koga se vidi da je školovan i da zna šta hoće.

"Dobro smo proučili njihove utakmice i vidimo ideju i promenu sistema. To je sada neki drugačiji, agresivniji Radnički. Definitivno protivnika mnogo respektujemo i znamo kakav individualni kvalitet imaju njihovi igrači. Ne sumnjamo da nas čeka zahtevna utakmica ali verujem da smo spremni za nju i da ćemo na krilima prošlog kola imati dobar zamah za sutrašnji meč", zaključio je Lazetić.

Podsetimo, TSC je u prvom kolu domaćeg prvenstva dočekao Partizan, a susret iz Bačke Topole završen je nerešenim rezultatom  - 3:3.