Superliga Srbije

Igor Duljaj nije želeo o suđenju: Gol u dubokoj nadoknadi, nismo zadovoljni...

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

29.07.2023 23:45
Igor Duljaj nije želeo o suđenju: Gol u dubokoj nadoknadi, nismo zadovoljni... MN Press

Derbi između Partizana i TSC-a opravdao je sva očekivanja. Videli smo utakmicu sa šest golova, dva promašena penala i pogodak Topoličana u dubokoj nadoknadi za 3:3.

Posle utakmice utiske su sumirala oba trenera, a prvi je pred kamere TV Arena sport stao šef stručnog štaba Partizana Igor Duljaj.

Nije želeo da komentaršie suđenje, već se fokusirao na lepotu igre.

"Ne možemo biti zadovoljni kad primite gol posle isteka vremena. Neću da komentarišem suđenje, nije mi manir, drago mi je što je publika uživala u evropskom meču, za to se gleda. Hvala navijačima, da nije njih bilo ne bismo mogli da ovo postignemo"rekao je Duljaj i nastavio:

"Partizan ne zna drugačije nego ofanzivno da igra. Jedini problem su novajlije bez ijednog treninga, to se malo osetilo, ali videli ste kakvi su igrači. Moram da kažem hvala navijačima, poslušali su apel, samo zajedno možemo do cilja", zaključio je strateg crno-belih.

Trener domaćih Žarko Lazetić bio je znatno zadovoljniji.

"Zadovoljan sam jer smo odigrali vrhunski. Imali smo sve, bilo je penala, svi su uživali. Čestitam Partizanu na odličnoj utakmici, ovo nam je trebalo, da se vratimo. Bod kao bod, manje-više, ali način na koji smo igrali će nam značiti. Probaćemo još manje grešaka da pravimo. Teško je protiv Partizana, čak i kad se povede je teže, jer oni na karakter i kvalitet pogađaju gol sa 20 metara. Strašna utakmica, čestitam svima, a Partizanu želim sve najbolje osim kad igra sa nama", ističe Lazetić.