Superliga Srbije

Dragović posle priprema: Velika je čast i privilegija biti kapiten

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

15.07.2023 13:30
Dragović posle priprema: Velika je čast i privilegija biti kapiten MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde su se posle izuzetno uspešnog pripremnog perioda u Rusiji vratili u Beograd, a kapiten Aleksandar Dragović je istakao da je i više nego zadovoljan dosadašnjim rezultatima, kao i da će crveno-beli biti maksimalno spremni za predstojeće izazove.

"Izuzetno sam zadovoljan pripremnim periodom koji je iza nas, odlično smo trenirali. Veoma brzo smo se prilagodili zahtevima novog stručnog štaba na čelu sa Barakom Baharom, što pokazuju i rezultati. Imamo priliku da sarađujemo sa profesionalcima, koji odlično znaju svoj posao i imaju veliku želju za rad sa igračima, u takvim okolnostima kod fudbalera se javlja dodatna motivacija. Verujem da je ovo tek početak sjajne saradnje", istakao je Aleksandar Dragović. 

Govorio je Zvezde o kapitenskoj traci, ali i pripremnim utakmicama. 

"Kapitenska traka u Crvenoj zvezdi je posebna odgovornost, srećan sam što su u meni prepoznali lidera. Velika je čast i privilegija biti na poziciji kapitena. Radujem se predstojećoj sezoni, koja će kao što smo to već mnogo puta ponovili biti istorijska. Direktni smo učesnici Lige šampiona i imaćemo dovoljno vremena da budemo maksimalno spremni i konkurentni u tom takmičenju. Mnogo nam znače i provere protiv ekipa kao što su Fenerbahče i Zenit, sledi 26. jula i utakmica sa Fiorentinom. Želimo da ove sezone naši navijači uživaju u igri Crvene zvezde, verujemo da ćemo ih videti u velikom broju i na meču protiv italijanskog predstavnika, kako bismo na pravi način i uz njihovu neizostavnu podršku zaokružili pripremni ciklus", zaključio je Aleksandar Dragović.