Superliga Srbije

Dragović na meti LASK-a: Austrijski tim želi titulu naredne sezone

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

31.03.2023 11:00
Dragović na meti LASK-a: Austrijski tim želi titulu naredne sezone MN Press

Iako su sve pristalice Crvene zvezde pažnju usmerile na potencijalni dolazak Baraka Bahara na klupu šampiona Srbije, u senci je ostao Aleksandar Dragovć, za koga se opet priča da bi mogao da napusti ekipu.

Naime, iskusni štoper mogao bi na kraju sezone da napusti crveno-bele i vrati se u Austriju, prenose tamošnji mediji.

Kako se navodi, za Dragovića je zainteresovan LASK, koji ima ambicije da sastavi moćan tim sledeće sezone i napadne titulu u austrijskom šampionatu.

Za ekipu iz Linca trenutno nastupaju dva bivša fudbalera Zvezde, Branko Jovičić i Filip Stojković, ali i jedan sadašnji koji je na pozajmici, a u pitanju je Ibrahim Mustafa.

LASK je trenutno treći sa osam bodova zaostatka u odnosu na Salcburg i objektivnon nema šanse za titulu, te su se čelnici već okrenuli sastavljanju ekipe za sledeću godinu.

Spominjalo se i maltene cele zime da će Dragović napustiti redove Zvezde i preseliti se u Seriju A, tačnije u Sampdoriju, koju sa klupe predvodi Dejan Stanković, bivši šef struke sastava iz Ljutice Bogdana. Takođe, još tada se LASK pojavio kao potencijalna destinacija za defanzivca, a navodno je za njega zainteresovana i Austrija iz Beča.

Dragović je u crveno-belom dresu odigrao 87 utakmica i postigao četiri gola.