Superliga Srbije

Još jedan igrač napušta Zvezdu: Posle Dragovića, odlazi i Milunović

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.05.2024 21:22
Nemanja Milunović, štoper Crvene zvezde MN Press
Nemanja Milunović, štoper Crvene zvezde

Posle Aleksandra Dragovića, još jedan fudbaler napustiće redove Crvene zvezde. U pitanju je Nemanja Milunović, koji će se takođe protiv Čukaričkog oprostiti od crveno-belog dresa.

Zvezda je ovu informaciju objavila na sajtu i društvenim mrežama, a kako se ističe, ukoliko Milunović odluči da završi igračku karijeru, ponuđena mu je pozicija u klubu.

"Na utakmici između Crvene zvezde i Čukaričkog, od dresa voljenog kluba će se oprostiti i Nemanja Milunović. Dođite sutra od 19 časova na proslavu titule i aplauzom pozdravite našeg Đeda!

Svaki unuk gleda svog dedu. Mnoge stvari su se menjale u svlačionici Zvezde, ali postojao je uvek univerzalan odgovor na koji ste mogli da se kladite, kada bi neki omladinac prešao u prvi tim i dobio pitanje: 'Ko te je najbolje prihvatio?'. Nikada se nije desilo da je bilo ko rekao išta osim: 'Đed' ili 'Milun'. I da, mnogo toga je Đed naučio svoje unuke. Sinonim za dobru atmosferu i kamen temeljac jake Zvezdine svlačionice, koji najbolje može da se opiše starim srpskim komplimentom – domaćin. Milun je baš to, domaćin i neko u čijem prisustvu je nemoguće da se loše osećate. Đed, ljudski primer i štoper sa najboljom igrom glavom u napadu na celom svetu, potpisujemo! Hvala ti na svemu, što si bio i fudbalski i ljudski primer kakvog Zvezda samo može da poželi!

Milunoviću je ponuđena pozicija u klubu ukoliko odluči da završi igračku karijeru".