Superliga Srbije

Bivši kapiten Partizana: Strahujem za crno-bele, Natho je za mene završio

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

15.07.2023 15:25
Bivši kapiten Partizana: Strahujem za crno-bele, Natho je za mene završio MN Press

Nekadašnji fudbaler i kapiten Partizana, Milan Smiljanić, zabrinut je za sudbinu svog bivšeg kluba. Momak koji je u tri navrata bio član ekipe iz Humske, u kojoj je na kraju krajeva ponikao i fudbalski se afirmisao, smatra da budućnost crno-belih iz današnje perspektive nije svetla.

Na pitanje novinara "Sportskog žurnala" da li strahuje za još crnje dana u Partizanu, popularni "Lola" bez mnogo razmišljanja odgovara: "Strahujem"!

Smiljaniću se ne sviđa selekcija crno-belih.

"Kakvi se igrači dovode, profili... ne vidim bolje dane, pričam iz trenerskog ugla. Može neko da kaže: nije više u Partizanu i ne želi dobro... Mom Partizanu želim uvek titulu i Evropu, ono što sam ja ostvarivao kao igrač. Ne vidim to sad u ovom momentu... Sad, dao bih šansu mladima", rekao je igrač koji je u Partizanu proveo čak 10 sezona, a prvu seniorsku je igrao davne 2005/2006.

Bivšeg kapitena "parnog valjka" posebno je zabolela izjava Bibarsa Natha. Izraelac je pre početka sezone rekao da Partizan ima jedan odsto šanse da osvoji titulu naredne sezone.

"Zabolelo me je kad sam to pročitao, jedna od većih gluposti koju je neko rekao... Tako da komentariše pre sezone, kad se ne zna ni raspored?! Da li Natho to priča zbog 'ovih', 'onih' stvari... ne interesuje me. On kao, da kažemo, glavni igrač, iako po meni nije... ne sme tako. Da sam pomoćni, prvi trener, sigurno bih mu skrenuo pažnju, imam pravo, odrastao sam u tom klubu".

Mnogi su stava da je Natho samo bio realan…

"Ne kažem, s neke strane, da nije, ali da sam igrač Partizana izginuo bih, a on to već nagoveštava... iako će probati, ne kažem da je loš, bio bih lud... Taj čovek zbog te izjave i onog što pruža – za mene je završio u Partizanu", rekao je Milan Smiljanić za "Sportski žurnal".