Superliga Srbije

Duljaj posle Drave za Arenu: Kanute ima brza rešenja, sve pohvale za Trifunovića

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

10.07.2023 19:51
Duljaj posle Drave za Arenu: Kanute ima brza rešenja, sve pohvale za Trifunovića MN Press

Partizan je ubeležio drugu pobedu na pripremama pošto je danas u trećoj kontrolnoj utakmici bio bolji od Drave u Ptuju rezultatom 3:0 (0:0).

Uprkos ubedljivoj pobedi, šef stručnog štaba crno-belih, Igor Duljaj, nije želeo da se zadovoljava pobedom, jer kako je sam istakao, rezultat trenutno nije u prvom planu:

"Treba uzeti u obzir da je ovo trećeligaška ekipa, tako da je u ovom momentu rezultat u drugom planu. Hteo sam da vidim mlade momke, da vidim na koga može da se računa, da se vidi razlika između omladinskog i seniorskog fudbala. Pohvale za malog Trifunovića, ima tu još mnogo da se radi... Mi tempiramo formu za početak sezone, nismo tempirali za današnju utakmicu. Igrači su umorni, više u glavama nego u nogama, ali to je sve normalno, biće sve okej", rekao je Duljaj za TV Arena sport.

Pohvalio je mladog Nemanju Trifunovića, ali nije želeo nikoga da kritikuje, bar ne javno:

"Ne, ne. Sve mlade momke treba uvek trpeti, to su sve naša dece iz naše škole. Treba biti obazriv i pažljiv sa njima, mi smo ti koji treba da im budemo najveća podrška".

Kanute je upisao svoj debi, kao i povratnik Šćekić, dok je Pavlović upisao dva pogotka:

"Videli ste Kanutea, čak mi je rekao da nije dovoljno spreman, da se kasnije priključio. Ali videli ste kako ima brza rešenja, ima odličan udarac i dosta je aktivan. Šćekić je radio ono njegovo, borben je, komanduje, drži ekipu i pravi dobru atmosferu. Pavlović se vratio posle povrede i naravno da mogu da budem zadovoljan golovima", rekao je Duljaj, pa za kraj dodao:

"Biću još zadovoljniji kada stignu pojačanja koja treba uskoro da dođu", podvukao je trener Partizana.

Podsetimo, narednu utakmicu Partizan će igrati protiv Šturma iz Graca 14. jula od 15 časova.