Superliga Srbije

Pesnica prva testira Partizan: Crno-beli kreću s igranjem prijateljskih mečeva

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

02.07.2023 12:08
Pesnica prva testira Partizan: Crno-beli kreću s igranjem prijateljskih mečeva Fudbalski klub Partizan

Planom piprema na slovenačkom Pohorju, predviđeno je da fudbaleri Partizana imaju četiri do pet provera sa ekipama različitog nivoa i kvaliteta, u skladu sa intezitetom svake faze rada na Pohorju, a prva test utakmica zakazana je za večeras (17.30, Arena 1 Premium) protiv domaće Pesnice.

Reč je o trećeligašu iz nekadašnje jugoslovenske republike, a crno-belima ni u jednom, a posebno u startnom prijateljskom susretu rezultat nije u prvom planu. Akcenat će biti na razigravanju, pa će trener Igor Duljaj sigurno, kako to već biva u ovakvim prilikama, minutažu rasporediti na veći broj igrača koje je odveo u Sloveniju. Pogotovo što je u prepodnevnim časovima odrađen trening, pa je teško i nepotrebno da jedan sastav iznese celu utakmicu. 

"Parni valjak" u Sloveniji ostaje do 15. jula, a najjača provera za starosedeoce i novajlije trebalo bi da bude duel sa turskim Galatasarajem 10. jula. U međuvremenu će sportski sektor nastaviti sa aktivnostima u prelaznom roku, pred nosu sezonu od koje navijači očekuju da bude daleko bolja od prethodne, sa prilično razoravajućim ishodom u svim takmičenjima.