Superliga Srbije

Dragović pohvalio mlađe saigrače: "Skidam kapu" za ogroman trud koji ulažu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

30.06.2023 18:18
Dragović pohvalio mlađe saigrače: "Skidam kapu" za ogroman trud koji ulažu MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde su na Zlatiboru odradili prvi deo priprema za narednu sezonu u kojoj ih pored borbe u domaćem prvenstvu očekuje i ona u grupnoj fazi Lige šampiona.

Novi kapiten aktuelnog šampiona Srbije, Aleksandar Dragović, sumirao je utiske sa prvih sedam dana priprema:

"Imamo novog trenera i težimo malo drugačijem stilu fudbala u odnosu na ranije, što se i vidi. Radimo na tome, ima dosta prostora za napredak i najbitnije je da se niko nije povredio. Pobedili smo u dve utakice, sada sledi drugi deo priprema u Rusiji", rekao je Dragović, pa dodao:

"Za trening je lepše kad pada kiša, jer je u Beogradu bilo pretoplo, bukvalno 35 stepeni. Ipak, malo smo se bili uželeli i sunca na kraju. Svakako, može da pada i sneg, mi ćemo da treniramo, navikli smo na to, profesionalci smo".

Zatim je govorio o ideologiji i radu sa novim trenerom, Barakom Baharom:

"Potpuno je drugačije, svaki dan idem u pola 11 da spavam, jer sam preumoran. Forsiramo presing, to želi naš trener, i veoma je naporno, ali dobro je da je tako, jer se vidi da hoće da napredujemo i budemo spremni za Ligu šampiona", kazao je štoper.

Ono što je i sam Izraelac istakao nakon prve dve utakmice za klupi Zvezde je činjenica da u ekipi ima mnogo talentovanih mladih igrača:

"Svaka im čast kako se trude i koliko žele da se nametnu. Vidim po sebi koliko mi padaju teško treninzi, a imam mnogo više priprema od njih. Doslovno gledam da ne padnem u nesvest. Oni, bez pogovora, prate taj tempo i mogu samo da im kažem - 'kapa dole'", pohvalio je Dragović mlađe saigrače.