Superliga Srbije

Uroš Spajić: U svaku utakmicu ulazimo ozbiljno, ali još uvek nismo dosegli pun fizički nivo

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

07.07.2023 20:15
Uroš Spajić: U svaku utakmicu ulazimo ozbiljno, ali još uvek nismo dosegli pun fizički nivo MN Press

Defanzivac Crvene zvezde, Uroš Spajić, govorio je uoči utakmice protiv Nefčija (subota 18.30, TV Arena 1 Premium), koja će biti druga za crveno-bele na turniru u Rusiji.

Na "otvaranju" pao je domaćin, Zenit (2:1) kada su se u ulozi strelca našli Mirko Ivanić i Žan Filip Kraso. Ipak, Spajić napominje da rezultat nije u prvom planu, već što bolja priprema za sezonu pred nama:

"Zadovoljni smo uslovima, teren je perfektan, vreme može i bolje, često je kiša, ali odgovara nam to za fudbal. Nastavljamo dalje da radimo, cilj je da se što bolje spremimo za sezonu koja sledi. Odigrali smo dve utakmice u Užicu, dosta slabijeg intenziteta, meč sa Zenitom je bio mnogo zahtevniji, bili smo dobri, ali mislim da možemo još bolje. Još uvek su pripreme, igramo kvalitetan turnir, tri izuzetno dobre ekipe i na nama je da se što bolje uigramo. U svaku utakmicu ulazimo ozbiljno, ali još uvek nismo dosegli pun fizički nivo", počeo je Spajić. 
 
Reprezentativni štoper navodi koji su to principi na kojima Barak Bahar najviše insistira:

"Svaki trener ima svoj način rada, a kod novog šefa stručnog štaba je najveći fokus na intenzivnosti, posedu, reakciji na izgubljenu loptu i verujem da se to već nazire na terenu, i da će biti samo još bolje kako vreme bude odmicalo. Na nama je da slušamo, da probamo da ispoštujemo sve zahteve i verujem da će to biti kako treba. Sutra nas očekuje nova utakmica, još uvek su pripreme, ali kao što rekoh, naš pristup je ozbiljan, jer smo svesni da se spremamo za Ligu šampiona. Nefči je dobar protivnik, odigrali su kvalitetnu utakmicu protiv Zenita, svesni smo da su već dugo dominantni u Azerbejdžanu i radujemo se na novom odmeravanju snaga", podvukao je Spajić.