Superliga Srbije

Dragović definitivno nasledio Borjana: Crvena zvezda ima novog kapitena

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

27.06.2023 16:24
Dragović definitivno nasledio Borjana: Crvena zvezda ima novog kapitena MN Press

Era Milana Borjana u Crvenoj zvezdi završena je dolaskom Baraka Bahara za trenera, pa su crveno-beli pored novog golmana Omrija Glazera dobili i drugog kapiena u liku Aleksandra Dragovića.

Danima se znalo da će austrijski centralni defanzivac, srpskog porekla, preuzeti ulogu komandanta celog tima a ne samo zadnje linije, koju je već obavljao, pa je današnja potvrda te promocije samo formalizovanje odluke. 

"Izuzetno sam ponosan što sam Zvezdin kapiten. Velika imena, ne samo srpskog, već i svetskog fudbala su nosila kapitensku traku u Zvezdi. Čast mi je što mogu da ih nasledim. Ovo mi je samo još jedan motiv da na svakom meču dajem maksimum. Nikada se nisam štedeo, a sada imam još veći motiv da nastavim tako. Hvala svima u klubu što su mi ukazali ovo poverenje, ali i navijačima što veruju u mene", prokomentarisao je Dragović za klupski sajt dodatnu odgovornost. 

Zimus se govorilo da bi Dragović pre da napusti tim sa "Rajka Mitića" i ode u Italiju nego ostane deo odbrane potonjeg osvajača duple krune, ali ovo je potvrda više da od tog posla za sada nema ništa i da je preko potreban ekipi koja se uveliko priprema za novu sezonu.  

"Izuzetno sam ponosan što sam Zvezdin kapiten. Velika imena, ne samo srpskog, već i svetskog fudbala su nosila kapitensku traku u Zvezdi. Čast mi je što mogu da ih nasledim. Ovo mi je samo još jedan motiv da na svakom meču dajem maksimum. Nikada se nisam štedeo, a sada imam još veći motiv da nastavim tako. Hvala svima u klubu što su mi ukazali ovo poverenje, ali i navijačima što veruju u mene", rekao je naslednik Borjana, koji je poslat na pozajmicu u Slovan iz Bratislave.