Superliga Srbije

Igor Vujačić prešao u Rubin: Partizan zaradio milion evra od prodaje štopera

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

30.06.2023 08:32
Igor Vujačić prešao u Rubin: Partizan zaradio milion evra od prodaje štopera MN Press

Partizan je ostao bez još standardnog fudbalera iz proteklih sezona, pošto je posle kapitena Slobodana Uroševića i prvog strelca ekipe Rikarda Gomeša ekipu napustio i startni štoper Igor Vujačić, koji je prešao u Rubin iz Kazanja. 

Defanzivac reperezentacije Crne Gore proveo je čak četiri godine u klubu iz Humske, što nije čest slučaj u našem fudbalu, a sada je dobio priliku da igra u jačoj ligi i za više novca.

Solidno je prilikom realizacije ovog transfera prošao i Partizan, jer će od ove (ne)očekivane prodaje zaraditi milion evra, što je u ovom trentku značajna suma novca za crno-bele. 

Vujačić je crno-beli dres zadužio posle dolaska iz Zete, 2019. godine, a od tada je odigrao ukupno 129 utakmica u raznim takmičenjima, dao 11 golova i pest puta asistirao strelcima. Ubuduće će biti deo odbrane povratnika u rusku Premijer ligu

"Parni valjak" je ovog leta ostao i bez Ljubomira Fejse, Hamidua Traorea, Andresa Kolorada, Patrika Andradea, a angažovao je golmana Aleksandra Jovanovića, veznjaka Franka Kanutea. beka Nikolu Antića i povratnika Aleksandra Šćekića.