Superliga Srbije

Zvezda otputovala na Zlatibor: Bahar zakazao dve kontrolne utakmice

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

22.06.2023 10:03
Zvezda otputovala na Zlatibor: Bahar zakazao dve kontrolne utakmice FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde okupili su se u ponedeljak na stadionu "Rajko Mitić", gde su započeli pripreme pred novu sezonu, a danas se ekspedicija srpskog šampiona uputila na Zlatibor na bazični deo predsezone.

Novi trener crveno-belih, Barak Bahar je u prvom obraćanju igračima poručio da ih očekuje mnogo posla, a koliko je bio ozbiljan moći će da vide u narednih desetak dana na srpskoj planinskoj lepotici.

Izraelac je na Zlatibor poveo 28 fudbalera i na njegovom pisku putnika se nalaze: Nikola Vasiljević, Miloš Gordić, Zoran Popović, Aleks Vigo, Lazar Nikolić, Kosta Nedeljković, Aleksandar Dragović, Uroš Spajić, Nemanja Milunović, Stefan Leković, Milan Rodić, Marko Gobeljić, Edmund Ado, Marko Stamenić, Srđan Mijailović, Slavoljub Srnić, Nikola Stanković, Gelor Kanga, Nikola Knežević, Mirko Ivanić, Jovan Šljivić, Jegor Prucev, Nikola Mituljikić, Jovan Mituljikić, Aleksandar Katai, Stefan Mitrović, Vladimir Lučić i Jovan Mijatović.

Ekipi će se tokom priprema naknadno priključiti: Strahinja Eraković, Kings Kangva, Osman Bukari, Andrija Radulović, Piter Olanjinka i Žan Filip Kraso, dok je Irakli Azarov na Evropskom prvenstvu za fudbalere do 21 godine.

Fudbaleri Crvene zvezde će na Zlatiboru odigrati dve kontrolne utakmice, a rivali su: Sloboda Užice (26. jun u 18 časova) i Borac Banjaluka (29. jun u 18 sati).