Superliga Srbije

Partizan prodao Atalanti mladog Vlahovića i raskinuo ugovor sa Traoreom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

16.06.2023 15:27
Partizan prodao Atalanti mladog Vlahovića i raskinuo ugovor sa Traoreom MN Press

Čekaju se pojačanja u fudbalskom klubu Partizan, ali za sada se samo odlasci ređaju kao na traci. Posle Ljubomira Fejse kome je istekao ugovor i kapitena Slobodana Uroševića koji je pojačao Aris iz Limasola, članovi crno-belih nisu više Hamidu Traore i Vanja Vlahović.

Posle samo godinu dana vezni igrač iz Malija koji je bio plaćen Đirasunsporu 700.000 evra napustio je Humsku.

"Nakon godinu dana nastupanja za Partizan, igrač Hamidu Traore i klub su se sporazumeli da prekinu saradnju. Partizan želi igraču Traoreu sve najbolje u nastavku fudbalske karijere", stoji u saopštenju Partizana.

 

 

Traore je u toku sezone odigrao samo 22 meča za crno-bele, uz jednu asistenciju. Uglavnom je izostajao zbog povreda.

Vanja Vlahović je i zvanično postao igrač Atalante iz Bergama. Italijani su ga zimus sa priprema u Antaliji odveli u Bergamo gde se iskazao igrajući u Primaveri gde je bio strelac šest golova.

Atalanta je zimus polatila 250.000 evra za pozajmicu, sada je dodala, prema nepotvrđenim informacijama još 450.000 evra i iskoristila klauzulu iz januara.

"Partizan i Atalanta su postiglio dogovor o transferu igrača Vanje Vlahovića u Bergamo. Klub želi da zahvali Vanji Vlahoviću na vremenu provedenom u Partizanu i poželi puno uspeha u daljoj karijeri", istakli su u Partizanu.