Superliga Srbije

Fejsa završio sa Partizanom: Crno-beli ne žele produžetak ugovora

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.05.2023 16:15
Fejsa završio sa Partizanom: Crno-beli ne žele produžetak ugovora MN Press

Partizan će posle razočaravajućeg četvrtog mesta u Mozzart Bet Superligi i prerane eliminacije iz Kupa Srbije verovatno dobro istumbati tim za sledećeg sezoni, a Ljubomir Fejsa povukao je nogu kada su u pitanju odlasci da crno-bele polovine Topčiderskog brda.

Prema saznanjima Telegrafa, uprava kluba iz Humske napismeno je obavestila povratnika u vezni red Partizana da ne mora da se pojavi na početku priprema za sledeću sezonu, 16. juna, u "prevodu" da ne namerava da mu ponudi produžetak ugovora koji mu ističe za koju nedelju. 

Tridesetčetvorogodišnji Fejsa stigao je na staru fudbalsku adresu u zimu 2022. godine, ali nije pružio ono što se od njega očekivalo. Najviše zbog učestih problema sa povredama, koje su ga sprečile da pokaže ono zbog čega je i dan danas vrlo poštovan u Benfiki. 

Prethodno je crno-beli dres nosio od 2008. do 2011. godine, odakle je otišao u grčki Olimpijakos, a u karijeri je još igrao za Hajduk iz Kule, španski Aleves i Al Ahli iz Saudijske Arabije. U svetu fudbala poznat je i po tome što je osvojio čak 11 titula u prvenstvima Srbije, Grčke i Portugala. Uz još 11 drugih trofeja.