Superliga Srbije

Nije trebalo da se igra u ovakvim uslovima, četiri glave su "pukle": Trener Partizana odao priznanje igračima

komentari (0)

Autor: Sašo Ilijoski

05.02.2023 17:09 >> 17:12
Nije trebalo da se igra u ovakvim uslovima, četiri glave su "pukle": Trener Partizana odao priznanje igračima FK Partizan

Fudbaleri Partizana su u Kruševcu savladali Napredak sa 1:0 (0:0) u okviru 20. kola Mozzart Bet Superlige Srbije. Gosti su do trijumfa došli pogotkom Fusenija Dijabatea u 61. minutu. Mogli su crno-beli možda da slave i ubedljivije, ali teško da će previše žaliti za time, s obzirom da su ostvarili svoj cilj, a to su bila tri boda.

Trener beogradskog tima, Gordan Petrić, je pred kamerama TV Arena sport izneo svoje utiske neposredno nakon meča:

"Meni je žao ovih momaka što su igrali po ovom terenu danas. Koliko sam ja izbrojao, četiri glave su "pukle" danas. Ne kažem da ne bi bilo tako da je bio normalan teren, ali mislim da nije trebalo da se igra. Svaka čast svima koji su igrali, pa i ljudima koji su došli da gledaju po ovom vremenu. Mi smo došli do tri boda, ali moglo je da ode i na drugu stranu. Čestitam igračima na pobedi".

Trener Kruševljana, Dušan Đorđević, bio je zadovoljan igrom svog tima, naročito u uvodnih 45 minuta:

"Moj utisak je da smo pogotovo u prvom poluvremenu diktirali ritam, ali nismo uspeli da realizujemo šanse. Praktično smo iz prvog pravog udarca primili gol, ali to je fudbal. Samo treba da nastavimo da igramo dobro u kontinuitetu".

U narednom kolu Partizan na svom terenu dočekuje Mladost GAT.