Superliga Srbije

Mozzart bet Superliga na TV Arena sport: Zvezda juri deveti uzastopni trijumf nad Čukaričkim kod kuće

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

17.02.2023 10:22
Mozzart bet Superliga na TV Arena sport: Zvezda juri deveti uzastopni trijumf nad Čukaričkim kod kuće MN Press

Lider šampionata u subotu od 15.00 časova dočekuje Čukarički u derbiju 22. kola Mozzart bet Superlige i želi da nastavi uspešan niz na stadionu "Rajko Mitić".

Direktan prenos je na Premium 2 kanalu TV arena sport od 15.00 časova.

Crvena zvezda je umela da gubi od Čukaričkog, ali na stadionu "Rajko Mitić" za bodove Čukarički je na 26 susreta ostvarila 23 pobede, dva remija a gosti sa Banovog Brda su slavili samo 26. aprila 2016. godine kada je bilo 2:1 golovima Andrije Pavlovića, sadašnjeg napadača Partizana. Od tada do danas crveno-beli su u seriji od osam pobeda na stadionu "Rajko Mitić".

Zanimljivo je da su crveno-beli dobili i poslednjih osam mečeva u Mozzart bet Superligi protiv belo-crnih, u novembru prošle godine bilo je 2:0, golovima Kataija i Kangve. Trener crveno-belih Miloš Milojević najavio je da se u tim vraćaju iskusni defanzivci Nemanja Milunović i Milan Rodić koji su bili lakše povređeni.

Čukarički je dobro startovao u prolećnom delu, pobedili sui Spartak u Subotici 3:1, a posle preokreta i Radnički 1923 3:2. Ako je suditi po efikasnosti, moglo bi se očekivati da će na "Marakani" biti golova.