Superliga Srbije

Pešić o odlasku iz Crvene zvezde: Još sam pod ugovorom, sad bih malo da uživam...

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.05.2023 23:10
Pešić o odlasku iz Crvene zvezde: Još sam pod ugovorom, sad bih malo da uživam... MN Press

Crvena zvezda remizirala je sa Novim Pazarom 2:2 u poslednjoj utakmici domaćeg prvenstva ove sezone, a nakon meča u Beogradu utiske su sumirali fudbaleri crveno-belih Aleksandar Pešić i Mirko Ivanić.

Prvi je za TV Arena sport govorio Aleksandar Pešić.

"Pre svega da se zahvalim svim navijačima koji su došli na ovu utakmicu da nas podrže. Ostaje mali žal što nismo pobedili na dodeli titule. Jedva smo čekali da se utakmica završi kako bi uživali sa navijačima. Bilo je burno. Bilo je i lepih i loših trenutaka. Svi smo imali isti cilj, a to je igranje u grupnoj fazi Ligi šampiona i drago mi je da smo uspeli u toj nameri", rekao je Pešić

Novinarka Arene sport upitala je Pešića da li će ostati u taboru Zvezde i pomoći Beograđanima u grupnoj fazi elitnog takmičenja naredne sezone, a napadač crveno-belih je odgovorio:

"Još uvek sam pod ugovorom sa Zvezdom, sad bih malo da uživam, pa ne bi da pričam o tome", rekao je sa osmehom Pešić.

Pred kamere je potom stao i Mirko Ivanić, koji je sumirao najlepše i najteže trenutke Zvezde u ovoj sezoni.

"Cela sezona u domaćem prvenstvu je bila uspešna. Od početka do kraja. Najteži trenutak je bilo ispadanje iz Evrope na našem stadionu, dok je najlepši utisak svakako osvajanje duple krune. Ostaje žal za Ligom šampiona, ali kada se sve sumira, imali smo jednu uspešnu sezonu i mislim da možemo da budemo zadovoljni", rekao je Ivanić.