Superliga Srbije

Zvezdin junak posle meča u Bačkoj Topoli: Znali smo ko je TSC, pokazali smo pravi karakter

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

08.03.2023 10:55
Zvezdin junak posle meča u Bačkoj Topoli: Znali smo ko je TSC, pokazali smo pravi karakter MN Press

Derbi 25. kola Mozzarbet Superlige između Crvene zvezde i TSC-a, završen je pobedom Beograđana u Bačkoj Topoli 2:1 (1:0), gde se istakao napadač šampiona Aleksandar Pešić sa dva pogotka.

Napadač Zvezde najpre je doveo goste u vođstvo u 21. minutu, da bi drugi gol postigao početkom drugog poluvremena. U nastavku meča TSC je napadao, stvarao povoljne prilike, ali nije uspeo da izbegne poraz. 

"Znali smo da nas očekuje teška utakmica protiv sjajne ekipe. TSC igra lep i otvoren fudbal, što nama odgovara, bore se za drugo ili treće mesto... Posle derbija je svaka utakmica teška, ali pokazali smo da smo prava i karakterna ekipa. Bilo je oscilacija, ali i to se dešava kada imate veliku prednost, međutim, potrudićemo se da se to ne ponavlja", rekao je Pešić za klupski sajt.

Zvezda je oba pogotka postigla iz lepih akcija.

"Pričali smo baš Borjan i ja, lepo je ispucao loptu, pa je Bukari asistirao. Veoma lepa akcija".
 

U nedelju od 16 časova Zvezda dočekuje Novi Pazar, a ulaz na stadion "Rajko Mitić" biće besplatan zbog proslave 78. rođendana kluba. Pešić se nada punim tribinama.

"Svi znamo šta je Zvezda i voleo bih da navijači dođu u što većem broju. Mislim da je to naša Zvezda zaslužila, a mi igramo i bolje i lepše kad su tu naši navijači", zaključio je Pešić.