Superliga Srbije

Borjan pozvao navijače: Da u porodičnoj atmosferi proslavimo titulu i pokažemo humanost

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.05.2023 16:54
Borjan pozvao navijače: Da u porodičnoj atmosferi proslavimo titulu i pokažemo humanost MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde i Čukaričkog će u četvrtak od 21.00 (TV Arena 1 Premium) odmeriti snage u finalu Kupa Srbije na stadionu "Rajko Mitić".

Kapiten crveno-belih, Milan Borjan, siguran je da će on i njegovi saigrači i ovog puta imati veliku podršku sa tribina:

"Ponosan sam na šestu uzastopnu titulu, koju sam osvojio od dolaska u klub. Nije uvek bilo lako, ali smo znali da u svakom trenutku imamo podršku naše nejvernije publike. Na teren izlazimo sa mišlju da je naš zadatak da usrećimo ljude koji su došli na stadion, a time ćemo se voditi i na preostale dve utakmice. Očekuje nas finale Kupa, izuzetno bitan meč, kojim bismo zaokružili još jednu istorijsku sezonu. Posle samo tri dana je i poslednje kolo Superlige Srbije, kada ćemo proslaviti 34. titulu, verujem u sjajnoj atmosferi i pred ispunjenom Marakanom", rekao je golman, pa dodao:

 

 

"Ulaz je besplatan, nadamo se i lepom vremenu, kako bi navijači mogli u potpunosti da uživaju. Klub je pokrenuo sjajnu akciju, kojom potvrđujemo da smo društveno-odgovorni. Želimo da vidimo prelepu sliku Marakane kao što je to bilo prethodne godine i koreografiju sa barjacima koja je fenomenalna. Prodaja barjaka ima i humanitarni karakter, što je izuzetno značajno, zato pozivam sve zvezdaše da obezbede rekvizit na vreme, budu deo proslave 34. titule, pokažu humanost i potvrde veličinu naše crveno-bele porodice", podvukao je Borjan.

Podsetimo Crvena zvezda je u polufinalu izbacila TSC (3:0), dok je Čukarički bio bolji od Vojvodine (1:0).