Superliga Srbije

Berber uoči susreta sa TSC-om: Imamo motiv da im se revanširamo za poraz u Kupu Srbije

komentari (0)

Autor: Kosta Simetić

20.05.2023 11:00
Berber uoči susreta sa TSC-om: Imamo motiv da im se revanširamo za poraz u Kupu Srbije MN Press

Trener fudbalera Novog Pazara, Davro Berber, izjavio je pred utakmicu sa TSC-om da njegov tim ima motiv da se revanšira protivniku za poraz u Kupu Srbije, prenosi "MozzartSport".

Fudbaleri Novog Pazara sutra od 21 sat dočekuju ekipu TSC-a u okviru šestog kola plej-ofa Superlige Srbije.

"Imamo motiv da se revanširamo TSC-u za poraz u Kupu Srbije, da se na domaćem terenu pozitivnim rezultatom oprostimo od naše dobre publike. Opet, želimo protivniku da pomrsimo račune po pitanju izlaska u Evropu, da se i mi tu nešto priupitamo. Videćemo šta možemo da uradimo tokom tih 90 minuta borbe", istakao je Berber.

Njegov kolega, Žarko Lazetić, rekao je:

"Na papiru smo favoriti ali dalek je put od papira do ostvarenja nečega. Ostale su dve utakmice do kraja, znamo kako je, bićemo oprezni. Na tom gostovanju je teško igrati. Ne samo zbog stadiona i terena, već i zbog kvaliteta Pazara, šta god oni pokazivali u poslednje vreme i u kakvoj situaciji bili. Znamo da imaju izuzetno opasne igrače u tranziciji i igri jedan na jedan. Imamo iskustvo sa njima is sezone jer smo dva puta izgubili. Sve nas to poziva na oprez i punu pozornost, u šta ne sumnjam da će biti jer je takva situacija pred kraj sezone. Za ovo smo se spremali godinu dana. Videćemo sada da li smo spremni, da poentiramo na način na koji želimo", rekao je Lazetić.